طرز تهیه ی جوجه‌ی پنجابی | سایت تفریحی فانی فاز

  • تبليغات در سايت قیمت هتل در مشهد
 

تبلیغات

danestanihayerooz-ir_

موضوعات


آرشیو


آمار سایت

بازديد امروز : 7169
بازديد ديروز : 6907
بازديد ماه : 172764
بازديد کل :4750537
تعداد مطالب : 3722


نظر سنجی


چند سالته؟

مشاهده نتایج

Loading ... Loading ...

ارتباط با ما


پیشنهادی ما



فانی

طرز تهیه ی جوجه‌ی پنجابی

  • نویسنده :★Ɗคrk คຖງēl★
  • تاریخ انتشار:۲۹, اسفند , ۱۳۹۳
  • دسته بندی: آشپزی , خوروش

طرز تهیه ی جوجه‌ی پنجابی

طرز تهیه ی جوجه‌ی پنجابی

مواد لازم:

۲ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی
۲ قاشق سوپ‌خوری کره‌ی آب شده
۸ عدد ران مرغ، پوست کنده
۱ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
۱ عدد پیاز، خرد شده
۵ حبه سیر، خرد شده
۲ قاشق سوپ‌خوری زنجبیل تازه، خردشده
۱ عدد گوجه فرنگی کوچک، درشت خردشده
۱ قاشق چایخوری رب گوجه‌فرنگی
۱ قاشق چایخوری ادویه‌ی‌هندی garam masala
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ عدد فلفل چیلی تخم دار، خرد شده
۱ فنجان آب
¼ فنجان گشنیز تازه

طرز تهیه:

روغن و کره‌ی آب شده را در ماهی‌تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. زیره را درون روغن ریخته و اجازه دهید پخته شود تا رنگ زیره‌ها تغییر نماید. سپس پیاز را درون ماهی‌تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا بپزند و شفاف شوند. سیر و زنجبیل را اضافه کنید؛ به هم زدن ادامه دهید تا پیازها طلایی شوند، که زمانی در حدود ۵ دقیقه نیاز است. گوجه، رب گوجه، ادویه‌ی‌هندی garam masala ، زردچوبه و فلفل چیلی را به همراه آب به مواد داخل ماهی‌تابه بیافزائید و اجازه دهید باز هم به مدت ۵ دقیقه بپزند. مرغ‌ها را درون سس بخوابانید؛ تا سس روی ران‌ها را بگیرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید که مرغ‌ها کاملا پخته شوند که در حدود ۴۰ دقیقه طول می‌کشد. گشنیزها را به عنوان چاشنی روی مرغ‌ها بریزید و سرو کنید.


photo_2016-10-02_17-16-04


نظرات

کد امنیتی را وارد کنید *


سایت تفریحی فانی فاز » طرز تهیه ی جوجه‌ی پنجابی

حمایت از کودکان بی سرپرست

تبلیغات در سایت

آخرین ارسال ها


فال هفتگی


اس ام اس


عکس خنده دار


عکس جالب


مد روز


والپیپر


خواندنی


تبلیغات متنی