دستور پخت کیک لامینگتون | سایت تفریحی فانی فاز

  • تبليغات در سايت قیمت هتل در مشهد
 

تبلیغات

danestanihayerooz-ir_

موضوعات


آرشیو


آمار سایت

بازديد امروز : 4777
بازديد ديروز : 10717
بازديد ماه : 197764
بازديد کل :3109660
تعداد مطالب : 3722


نظر سنجی


چند سالته؟

مشاهده نتایج

Loading ... Loading ...

ارتباط با ما


پیشنهادی ما



فانی

دستور پخت کیک لامینگتون

  • نویسنده :★Ɗคrk คຖງēl★
  • تاریخ انتشار:۱۳, دی , ۱۳۹۳
  • دسته بندی: آشپزی , کیک

دستور پخت کیک لامینگتون

دستور پخت کیک لامینگتون

مواد لازم:

کره نرم شده ۱۹۰ گرم
شکر ۱ فنجان یا ۲۲۰ گرم
وانیل ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ و ۱/۳ فنجان یا ۳۵۰ گرم
شیر ۱ فنجان یا ۲۵۰ml
شکلات تلخ ۲۲۰ گرم
خامه پرچرب ۱ فنجان یا ۲۵۰ml
پودر نارگیل ۱ فنجان
طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود ۲۰ سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.


photo_2016-10-02_17-16-04


نظرات

کد امنیتی را وارد کنید *


سایت تفریحی فانی فاز » دستور پخت کیک لامینگتون

حمایت از کودکان بی سرپرست

تبلیغات در سایت

آخرین ارسال ها


فال هفتگی


اس ام اس


عکس خنده دار


عکس جالب


مد روز


والپیپر


خواندنی


تبلیغات متنی